Contact

Centrum Internationale Kinderontvoering
Postbus 2006
1200 CA Hilversum

Telefoonnummer: +31 (0)88 800 9000 of 116000
Emailadres: [email protected]

Het Centrum Internationale Kinderontvoering is op werkdagen geopend van 09:30 tot 16:30. Het Centrum Internationale Kinderontvoering is gesloten in het weekend en op nationale feestdagen.

Wanneer sprake is van een acute noodsituatie is het Centrum Internationale Kinderontvoering buiten kantooruren op bovenstaand telefoonnummer te bereiken.Stel uw vraag (max 5000 karakters):

Onze initiatieven

Website

Mediation bureau

Door middel van crossborder mediation kunnen ouders onder begeleiding van gedragswetenschappelijke en juridische mediators tot een oplossing komen welke het meest recht doet aan hun kind.
Website

LEPCA

Centrum IKO heeft LEPCA -Lawyers in Europe focusing on Parental Child Abduction – ontwikkeld, een Europess netwerk van internationale kinderontvoeringsadvocaten.
Website

116000 Hulplijn vermiste kinderen

De 116000 Hulplijn is een Europees noodnummer dat in 27 Europese landen beschikbaar is voor het melden van vermiste kinderen. Ook kunt u bellen als u een vermist kind hebt gezien of als je zelf bent weggelopen. De 116000 Hulplijn biedt begeleiding aan achterblijvers na een vermissing. Dankzij het sterke Europese netwerk biedt de 116000 Hulplijn extra mogelijkheden bij grensoverschrijdende vermissingen van kinderen.
eWELL

EWELL

Binnen de EU worden jaarlijks ongeveer 1800 kinderen door een van hun ouders achtergehouden in of meegenomen naar een ander land. Het Centrum IKO participeert in een Europees onderzoek naar de gevolgen voor de kinderen.
Uw waardevolle gift is aftrekbaar. Wij waarderen uw gift zeer en danken u hartelijk voor uw hulp om ons werk voort te zetten.
English Espagnol Francais